Contact/Bereikbaarheid

 

Locatie Delft:

Vlakbij A4 en Kruithuisweg. A13 afslag Delft-zuid, vervolgens Kruithuisweg.

Gratis parkeren

Openbaar vervoer Delft:

Tramlijn 1,  halte van der Slootsingel, 8 minuten lopen.

 Bus 80/82, halte van der Slootsingel/Beethovenlaan, 3 minuten lopen.

LOCATIE RIJSWIJK

Parkeren.

U kunt uw auto of fiets gratis parkeren aan de Geestbrugkade en op het ruime parkeerterrein aan de achterzijde van het pand. Deze is  bereikbaar via het hek naast Frederiklaan 17. Op het parkeerterrein loopt u naar de  tuiningang achteraan rechts van de fietsenstalling, Vervolgens doorlopen tot u niet meer verder kan. Aan de rechterkant van u bevindt zich dan de ingang.

Routebeschrijving voor reizigers met openbaar vervoer .

Vanaf station Den haag Centraal.

Tram 15 richting Nootdorp nemen en uitstappen bij halte Herenstraat Rijswijk (13 min). Volg de Geestbrugweg tot de Geestbrug (7 min.) Sla voor de Geestbrug rechtsaf de Geestbrugkade op (1 min.) Na 200m bevindt De Compagnie zich op Geestbrugkade 32.
Of neem de sprinter naar station Voorburg (4 min) en vervolgens stadsbus 23 richting Kijkduin, stap uit bij halte Binckhorstlaan (4 min). Loop verder in de rijrichting van de bus en steek de brug over, sla meteen linksaf de Geestbrugkade op (3min). Na 300m arriveert u bij Geestbrugkade 35..

Vanaf station Holland Spoor.

Tram 1 richting Delft Tanthof of tram 15 richting  Nootdorp nemen en uitstappen bij halte Herenstraat (6 min). Volg de Geestbrugweg tot de Geestbrug (7 min.) Sla voor de Geestbrug rechtsaf de Geestbrugkade op (1 min.) Na 300m bevindt zich Geestbrugkade 35.

De route is aanzienlijk korter al s u via de wijk Leeuwendaal  loopt naar het parkeerterrein van Geestbrugkade 35. Deze bevindt zich achter het gebouw, naast Frederiklaan 17, hek doorlopen parkeerterrein op. Achteraan rechts naast de fietsenstalling is de entree van de tuin, doorlopen tot u niet meer verder kan. Aan uw rechterhand bevindt zich de ingang.

LOCATIE RIJSWIJK